Voetbalshop informatie & ervaringen

Voetbalshop logo

Voetbalshop is één van de grootste aanbieders van voetbalartikelen in Nederland. Daarom is het ook op Wedstrijdshirts.nl één van de belangrijkste aanbieders. Wij werken namelijk alleen samen met betrouwbare aanbieders die een goede prijs hanteren.

Voetbalshop aanbod

Door het enorme aanbod van Voetbalshop is het een belangrijke partij op Wedstrijdshirts.nl. Bijna elk product dat op Wedstrijdshirts.nl te vinden is wordt door hen aangeboden en hierdoor bieden ze op erg veel producten concurrentie. Het aanbod van Voetbalshop bestaat alleen uit officiële artikelen van bekende merken als Nike, Adidas, Puma, Under Armour en vele anderen. Het aanbod strekt zich uit van voetbalshirts, voetbaltenue’s, trainingspakken, voetbalbroekjes en voetbalsokken tot voetballen, scheidsrechtertenue’s en accessoires. Die artikelen verkopen ze van allerlei clubs en landen. Van de meest bekende voetbalclubs als FC Barcelona, Bayern München, Real Madrid en Manchester United, maar ook van minder bekende clubs uit bijvoorbeeld de Deense, Noorse en Kroatische competities. Elke voetballiefhebber komt in dat aanbod wel iets tegen van zijn favoriete club! Koop deze artikelen nu op Wedstrijdshirts.nl!

 

Voetbalshop betrouwbaar

Voetbalshop is een compleet Nederlandse webshop en mede daardoor is het een betrouwbare shop. Verder hebben ze het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, wat ervoor staat dat Voetbalshop betrouwbaar is. Thuiswinkel Waarborg geeft de webshop zelfs een 8.6! Daarnaast heeft Voetbalshop.nl in 2015 de Thuiswinkel Award in de wacht gesleept. Genoeg bewijzen dus dat het een betrouwbare shop is.

 

Voetbalshop service

Als het gaat om service is Voetbalshop een zeer sterke partij. Ze bieden namelijk de volgende service aan hun klanten:

  • Gratis retourservice, dus als de maat niet klopt, kun je het artikel gratis terugsturen.
  • Zondag t/m vrijdag voor 23:00 uur besteld = de volgende dag in huis.
  • Boven de €75,- gratis verzending.
  • Achteraf betalen mogelijk met AfterPay.

 

Koop dus artikelen op Wedstrijdshirts.nl, om zeker te zijn van de beste prijs en een goede, betrouwbare aanbieder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *