Voetbaldirect informatie en ervaringen

nieuwe voetbalshirts Adidas

Voetbaldirect is een grote online voetbalshop die actief is in Nederland en België. Op Wedstrijdshirts.nl bieden we veel producten aan van deze voetbalshop en daarom geven wij graag wat meer informatie over de webshop.

 

Voordelen Voetbaldirect

Je vindt er alleen A-merken en dus echte kwaliteitsproducten. Merken waar je aan kunt denken zijn: Nike, Adidas, Puma, Cruyff, Umbro en Under Armour. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod van voetbalshirts. Maar verder bevat het assortiment erg veel voetbalartikelen, van de nieuwste voetbalschoenen tot de mooiste voetbaltenues. Maar ook de kleinste accessoires, tassen en ballen vind je op deze site, het goedkoopste natuurlijk via Wedstrijdshirts.nl.

Voetbal direct is niet altijd de goedkoopste, maar als Wedstrijdshirts.nl aangeeft dat ze op een bepaald product de goedkoopste zijn, kun je rekenen op een goede service. Ze hanteren namelijk een aantal regels:
– Kostenloos retourneren
– Voor 21:00 uur besteld = de volgende dag in huis
– Veilig online betaken met iDeal, Paypal of Creditcard
– Niet goed = geld terug

Daarnaast krijgen we vaak de vraag of Voetbaldirect betrouwbaar is: Ja ze zijn betrouwbaar!

Ervaringen met Voetbaldirect

Heb jij goede, of juist minder goede ervaringen met Voetbal direct? Laat het hieronder weten, zodat andere bezoekers weten waar ze aan toe zijn en zij kunnen zien of Voetbaldirect betrouwbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *