Adidas presenteert nieuwe voetbalshirts Champions League

nieuwe voetbalshirts Adidas

Adidas heeft de nieuwe Champions League voetbalshirts gepresenteerd. Onder meer het Real Madrid shirt, Juventus shirt, Bayern München shirt en het Manchester United shirt zijn ontworpen door het Duitse sportmerk. Het resultaat mag er zijn! De voetbalshirts hebben allemaal wel iets van elkaar weg, maar zijn stuk voor stuk geweldig mooi, vinden wij in ieder geval. De nieuwe voetbalshirts zijn te koop via Wedstrijdshirts.nl. Op Wedstrijdshirts.nl vindt je deze nieuwe voetbalshirts voor de beste prijs en altijd bij vertrouwde webshops! Je zult dus nooit meer na de aankoop van een voetbalshirt hetzelfde shirt tegenkomen voor een lagere prijs. Interesse in een Adidas voetbalshirt? Koop het hier! Naast het de shirts, koop je bij Wedstrijdshirts.nl ook het complete tenue, een trainingspak of andere clubkleding.

Wat vind jij van de nieuwe voetbalshirts van Adidas voor Real Madrid, Juventus, Manchester United en Bayern München?

Het Bayern München shirt:

Misschien wel het beste team van de wereld, Bayern München. Dit is het Bayern München shirt voor de Champions League 2015/2016. Doen Thomas Müller, Jerome Boateng en Arjen Robben een gooi naar de Champions League winst?

uitshirt Bayern Munchen

Het Juventus shirt:

Net als Paul Pogba en Alvaro Morata schitteren in dit mooie voetbalshirt van Juventus? Bekijk het hier!

Juventus uitshirt

Het Manchester United shirt:

Dit is het Manchester United shirt in de Champions League. Juan Mata, Memphis Depay en Daley Blind zullen zich in dit voetbalshirt laten zien! Misschien wel het mooiste shirt van de nieuwe voetbalshirts van Adidas.

Manchester United uitshirt

Het Real Madrid shirt:

Dit is het Real Madrid shirt voor de Champions League. Sterren als Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Sergio Ramos zullen zich hierin vertonen op de Europese velden.

uitshirt Real Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *